HopeaPUISTON palvelupaukset

Mitä palveluita tarjoamme? Mitä on hyvä palvelu?

Hopeapuiston palvelulupaukset kuvaavat sitä, miten toteutamme asiakaslähtöistä palvelua. ”Sinulle omaa elämää”-tunnuslauseemme kuvastaa arvomaailmaamme, asiakkaidemme kunnioittamista ja tasa-arvoisuutta. Nämä asiat huomioimalla uskomme, että asiakkaamme on meillä oman elämänsä päähenkilö.

Hopeapuisto tarjoaa yksilöllistä hoivapalvelua

HoviAsunto


Asiakas voi halutessaan sisustaa huoneensa omin huonekaluin. Yhteiset tilat ovat monikäyttöiset ja kodikkaat. Sauna lämmitetään viikoittain.

 

 

Hopeapuiston visio

HoviKunto


Huolehdimme, että asiakkaamme liikkuvat aktiivisesti sekä sisällä että ulkona. Ympäröivä luonto tarjoaa hyvät liikuntamahdollisuudet. Asiakkailla on mahdollisuus tilata avullamme fysioterapiapalveluja tai henkilökohtaista valmennusta.

Avoimet työpaikat Hopepuistossa

HoviMenu

Terveellinen ja maukas kotiruoka on tärkeä osa arkielämää. Raaka-aineet hankimme lähialueelta ja ateriat valmistuvat omassa keittiössä. Kokkimme laatimissa monipuolisissa ruokalistoissa huomioidaan mm. asiakkaiden toiveet, erityisruokavaliot ja juhlapyhät.

 

 

Kotiuttamisvalmennus sairaalajakson jälkeen

HoviTerveys

Asiakkaalle laaditaan hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelma. Hoidamme lääkehuollon ja huolehdimme sairaanhoidollisesta valvonnasta. Asiakkaan toimintakykyä ja hyvinvointia edistetään nykyaikaisella ja ammattitaitoisella hoitotyöllä sekä toimintakykyä tukevalla työotteella.

 

Meille töihin

HoviTurva


Hopeapuistossa on turvallinen ympäristö ja tilat. Meillä on ympärivuorokautinen hoiva- ja huolenpito. Jokaisella asiakkaallamme on vastuuhoitaja, jonka kanssa on tuttua ja turvallista hoitaa asioita sekä arjen rutiineja. Vastuuhoitaja on asiakkaansa paras asiantuntija.

Reissu

HoviReissu


Haluamme asiakkaidemme kokevan elämyksiä. Voit matkustaa lähelle tai kauas jos reissujalka vipattaa.

 

 

 

virike

HoviVireys


Tapahtumakalenterimme koostuu erilaisista toimintaryhmistä, vierailuista, virkistystapahtumista ja normaaleista arjen toiminnoista. Hopeapuistosta saa myös parturi/kampaaja-, jalkahoitaja- ja hierontapalveluita. Omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita.

Hopeapuiston yhteisö

HoviYhteisö


Vietämme yhdessä syntymäpäiviä Hopeapuistossa. Omaistenpäivä on perinteisesti elokuussa ja yhteinen Puurojuhla joulukuussa. Kokoonnumme viikoittain yhteisöpalaveriin keskustelemaan yhteisistä asioista. Jokainen päivämme on erilainen.