Päivätoimintaa ikäihmisille HopeaKlubilla

Päivätoimintaa ikäihmisille HopeaPuiston HopeaKlubilla

Päivätoimintaa ikäihmisille HopeaKlubilla Ulvilassa, Hopeapuistossa

Hopeapuisto Oy tarjoaa kuntouttavaa päivätoimintaa kotona asuville ikääntyville 7.11.2022 alkaen. Päivätoiminnan tavoitteena on tukea kotona asuvan ikäihmisen toimintakykyä ja sosiaalisia taitoja, antaa onnistumisen elämyksiä sekä auttaa selviytymään omassa kodissa mahdollisimman hyvin ja pitkään. Tavoitteena on myös tukea läheisen jaksamista tarjoamalla omaishoitajalle hengähdystauko. Päivätoiminta sisältää keskustelua ja vertaistukea, pelejä ja visailuja, liikuntaa, toiminnallisia harjoitteita, kädentaidon harjoittelua sekä muuta mielekästä tekemistä.

Päivätoimintaa järjestetään maanantaisin ja torstaisin klo 9–15 osoitteessa Pappilantie 3, 28450 Vanha-Ulvila. Asiakas käy päivätoiminnassa 1–2 kertaa viikossa. Ryhmään mahtuu 20 henkilöä / päivä.

Päivätoiminnan hinta on 75 € / päivä. Hintaan sisältyy aamupala, lounas, päiväkahvi sekä viriketoiminta. Torstaisin on mahdollisuus päästä saunaan hoitajan avustuksella. Päivätoimintaan on mahdollista saada palveluseteli porin perusturvasta, maksusitoumus tai osallistua voi myös omalla kustannuksella.

Lisätietoja ja Ilmoittautuminen päivätoimintaan Hopeapuiston palvelutalon hoitajille.
P. 044 491 4447

Tervetuloa mukaan vilkkaaseen HopeaKlubi-yhteisöömme ja inspiroidu kanssamme.

Lue lisää: Esite (pdf)