Pappilanlampi on nyt Hopeapuisto

Pappilanlampi on nyt Hopeapuisto

Pappilanlampi on nyt Hopeapuisto

Satakuntalainen perheyritys, Hopeaharjun Palvelukoti ja ikääntyneille asumispalveluja tarjoava Ulvilan Vanhustenhuoltoyhdistys ovat toteuttaneet liiketoimintakaupan, jossa Hopeaharju lunastaa Ulvilan Vanhustenhuoltoyhdistyksen Pappilanlammen Palvelukeskuksen liiketoiminnan. Palvelukeskuksen uusi nimi on Hopeapuisto.

HoviKoti-ryhmään kuuluva noormarkkulainen Hopeaharju tulee toteuttamaan Hopeapuistossa mm. uudenlaista hoivapalveluasumisen mallia, jossa palvelutaso on yksilöllisesti räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin ja pystyy tarvittaessa vastaamaan nopeasti tarpeiden muutoksiin.

Paikallisesti tunnettu, Hopeaharjun Palvelukoti on jo vuodesta 1989 tarjonnut palveluasumista Noormarkussa. ”Perheyrityksemme toimii jo toisessa sukupolvessa, olen jatkanut vanhempieni jalanjäljissä” Hopeaharjun toimitusjohtaja, Mari Kurppa kertoo. ”Haluamme myös Hopeapuistossa tarjota samanlaisen asiakkaiden lähtökohdista syntyvän palvelukokemuksen” hän jatkaa.

Tutustu lehdistötiedotteeseen täällä.

Mari Kurppa, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Mari Kurppa, toimitusjohtaja
p. 040 575 5095
mari.kurppa@hopeapuisto.fi